En nu is het KLAAR! Ik kom in actie en neem maatregelen 🍀

Vanmorgen zag ik de persconferentie van Mark Rutte…de stoppen sloegen door…ik kon het niet meer aanzien…ik voelde; ik doe hier niet meer aan mee.
En laat ik heel duidelijk zijn; ja het is verschrikkelijk als een dierbare van jou op de IC ligt te stikken en zo de overstap moet maken naar de andere kant. Natuurlijk raakt mij dat, we leven en bij leven hoort ook de dood…en ja soms ook een gruwelijke dood. Sigaretten (kankersticks noemde mijn moeder ze vroeger) worden ook gewoon verkocht, wel met angstaanjagende teksten en plaatjes erop. Onze regering vind dit goed sigaretten vol troep en bagger (want er bestaat ook puur tabak/kruiden die je kunt roken en die zijn niet verslavend en ongezond als je het met mate rookt en dat zal je dan ook met mate doen omdat er geen verslavende troep in zit). Onze regering vind dit prima WHO CARES. De problemen die daaruit voortkomen de stikkende mensen op IC’s door roken nobody gives a fuck… Zo ook onze voeding gif hier gif daar we vinden het allemaal best en we blijven vertrouwen hebben in een regering die zogenaamd het beste met ons voor heeft… O my God. En dan nog niet te spreken over het dierenleed…etc
Ik ben er klaar mee en kom in actie en ga maatregelen nemen!
Want de regering gaat dit niet voor mij doen. 5G straling hier, straling daar, straling everywhere…ik ga stoppen met mezelf voorzien van deze straling. Ik zit veel te veel achter mijn computer/telefoon en maar Facebooken/Appen/Netlfixen… ik kap ermee en ga het doen met mate… ik koop een oude Nokia neem eventueel een nieuw nummer voor mensen waar ik zeker bereikbaar voor wil zijn en leg mijn 4/5G telefoon weg en zal af en toe eens kijken. Ook neem ik maatregelen om straling in mijn huis te beperken, ik ben dit nog aan het onderzoeken. Tips zijn welkom! Ik ga mijn eigen straling verhogen…mezelf naar een hogere frequentie brengen door iedere dag yoga, bewegen,  lekker bezig in mijn tuin, muziek maken, tijd nemen om eten klaar te maken, knuffelen met de hond (en ook met manlief en graag ook met de kinderen maar die willen dat niet 😉) etc. We zijn al begonnen met het planten van bessen, frambozen en bramen in de tuin… ik ben aan het uitzoeken om zelf mijn brood te gaan bakken gewoon kneden met de hand geen dure apparaten en hopsa de oven in. Gezond eten zonder troep…
Want ik kan wel blijven klagen over Rutten onze regering en de slapende mens…ook hier stop ik mee…ikzelf slaap nog zolang ik meedoe met “deze bagger” en ik ben hierin ook mild voor mezelf want ik heb niet in 1 keer mijn eigen groente tuin die me voorziet van alles wat ik zoal nodig heb. En O wat zal ik de verleiding om met mijn snuffert weer achter de laptop te kruipen moeilijk vinden om te weerstaan. En toch wil ik nu een begin maken…ik kom in actie en neem maatregelen.
En ja appen/berichtjes sturen het is zo handig snel bereik…ik verlang weer naar een brief per post…eentje zorgvuldig geschreven met al onze verlangens/dromen/idealen erin…bezig zijn met wezenlijke dingen…en daar is niemand anders verantwoordelijk voor dan IK…
Dus mocht je even niets van me horen stuur een mooie brief kom gezellig bij me langs…want ik wil graag met je verbinden en wezenlijk contact. Ik ga een stapje terug doen en maatregelen nemen niet klagen en mopperen. Dienend leiderschap voor mezelf.
En ja ik heb een eigen onderneming een coachingspraktijk die gewoon open is voor een ieder die voelt bij mij op de juiste plek te zijn. Ik hoef hiervoor niet de hele tijd op social media aanwezig te zijn, mond op mond reclame en af en toe een bericht werkt ook… 5D manifesteren i.p.v. 3D
Ik neem maatregelen en kom in actie…dit houdt niet in dat ik niet af en toe een post of een nieuwsbrief maak…maar ik stap uit deze door mijzelf gecreëerde Ratrace.
Ik sta op en kom in actie 💖🍀🌈
Posted on