Ervaringen

Serena is een heel mooi mens.

Haar persoonlijkheid is heel puur. Lief en niet veroordelend. Niks is gek of raar en ze staat altijd voor je klaar. Ik zelf heb heel veel aan haar gehad.  Absoluut een aanrader.

MAAIKE

Vorig jaar heb ik een mantra laten maken door Serena.

Op die manier kwam ik met haar in contact als coach. Meerdere (levens)vraagstukken hielden/houden mij bezig en liep vast in mijn gevoel, houding en gedragingen. Ik kamp al 25 jaar lang met een angst voor (letterlijk én figuurlijk) overgeven, wat leidt tot sprongen die een kat in het nauw maakt. Grote triggers zijn stress en een te volle agenda. Het moeder worden een aantal jaar geleden heeft mij mooie dingen gebracht, maar ook ingewikkelde dingen, want hoe hou ik balans tussen het moederschap, werk en partner van zijn. Opnieuw confrontaties met mijn grote angst heeft mij doen besluiten om opnieuw te kijken wat bij mij past qua begeleiding of coaching.

Serena heeft mij eyeopeners gegeven door middel van readings, gesprekken en handvatten toegereikt om in de praktijk te leren omgaan met de angst zodat deze uiteindelijk wordt geëlimineerd uit mijn leven. Dit was en is nog steeds heel hard werken en vergt de bereidbaarheid hebben om écht te willen tranformeren. Ik heb geleerd om bewustwording te krijgen, te weten met welke ‘ego’s’ ik te maken heb en hoe ik dichtbij mezelf kan blijven. Ik ben milder voor mezelf geworden en voor mijn omgeving en merk dat ik steeds relaxter door het leven kan gaan en de druk of de stress die ik opdoe makkelijker kan ontladen.

Ik kan iedereen wel aanraden om eens met Serena in gesprek te gaan omdat zij een hele fijne gesprekspartner is, ervaringsdeskundig en jou het vertrouwen kan geven dat je relaxter en vrijer je leven kan leiden.

Bedankt voor de fijne tijd!

LISET

Speelsheid en vrouwelijkheid

Ik ben al langere tijd bezig mijn  doorstroom, beperkende overtuigingen en beelden te helen. Soms makkelijk, soms klungelig, soms door gewoon  op m’n bek te gaan.  

Ik heb onlangs ook sessies gedaan bij Serena. In de gesprekken die ik met haar had zaten  
vol met speelsheid en vrouwelijkheid. In liefde werd een mooi/echt beeld van mijzelf  
neergezet. En ze heeft een persoonlijk ‘liedje’ voor me geschreven. Een mantra. Hoe eenvoudig, maar  het leidde tot meer subtiele heling in mijn achtergrond/ondergrond: zachter met mijzelf te  praten (velvet).
Trilt nog door. 

GERARD

Aanrader voor iedereen

Serena, dank je wel voor de mooie workshop afgelopen woensdag. 

Prachtig om te zien met welk enthousiasme en welke toewijding jij helpt om mensen een mooier en lichter leven te geven. Een avond met mooie oefeningen, praktische tips en veel verbinding.

Keep up the good work! Een aanrader voor iedereen die zichzelf (verder) wil ontwikkelen. 

EDO

Fijne rust

Dank je wel Serena voor de fijne gesprekken en de waardevolle inzichten! Ik heb al vaker een traject bij een coach gevolgd, maar bij Serena merkte ik een fijne rust zodra ik bij haar was. He fijn ik ga weer naar Serena vanavond! De dingen die ze vertelde, waren niet nieuw. Maar het kwam wel binnen! Het raakte me en ze gaf me nieuwe inzichten. Mijn twee grootste inzichten waren dat ik geen zwak lichaam heb, maar een heel gevoelig lijf dat tegen mij praat. Alleen luister ik er niet naar. Oeps! En de vraag wat blijft erover als je niets meer bent? En sinds ik het mantra zingen van Serena heb gehoord, ben ik mantra fan

MARLEEN