Mijn missie:

Mijn missie is om jou te helpen weer zelfvertrouwen, daadkracht en energie te krijgen. Zodat je weer lekker in je vel zit, duidelijk grenzen aangeeft en doet wat je leuk vind!

Ik vind het moeilijk te verkroppen dat er zoveel mensen onzeker zijn en allerlei onbegrepen klachten hebben. Ze weten niet meer wie ze nu werkelijk zijn en wat ze willen. Het raakt me telkens weer als mensen het idee hebben dat ze er niet toe doen en zich waardeloos voelen. Dat het ze ontbreekt aan eigenwaarden en zelfliefde. Dat ze zich vergelijken met andere en laten belemmeren door hun negatieve gedachtes (the mindfuck).

Over mij:

JA zeggen en NEE bedoelen

Als jong meisje besefte ik wel dat ik vaak ja zei en nee bedoelde. En andersom, ik zei nee als ik iets spannend vond en wel graag wilde. Ik was onzeker en vond het belangrijk wat andere van mij vonden. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Ik vergeleek mezelf met andere en ik was nooit goed genoeg. “Als je voor een dubbeltje geboren bent dan zul je nooit een kwartje worden”; zat diep in mijn systeem verankerd. Dus deed ik maar zo normaal mogelijk net als iedereen. Ik wilde vooral geen fouten maken of op een negatieve manier opvallen.

 

Onderbuik gevoel

Rond mijn 30ste levensjaar raakte ik chronisch vermoeid, kreeg meerdere burn-outs, had een chronisch darm probleem waardoor ik mij enorm belemmert voelde. En uiteindelijk kreeg ik de diagnose fibromyalgie. Toen ik me voor de zoveelste keer weer ziek moest melden op mijn werk en met een schuldgevoel naar huis reed kwam ik tot het besef dat het zo niet langer ging. Ik was bereid alles op te geven er kwam een onderbuik gevoel naar boven; ik was bereid om alles (en dan ook echt alles los te laten) en mezelf de rust te gunnen die ik zo nodig had.

 

And than the magic started:

Ik ging van niet durven naar doen, gaf grenzen aan rustte ongegeneerd uit. Ik heb maanden liggen lummelen, Netflixen en lezen. Mijn darmen herstelde zich, ik kon weer gaan en staan waar ik wilde. Mijn vage klachten (fibromyalgie) verdwenen en ik kreeg weer energie. Ik ging mijn talenten en passies ontdekken. Ik ging mantra zang evenementen organiseren en ik zing in een band met fantastische muzikanten. En last but not least, startte ik in februari 2018 mijn eigen coachingspraktijk.

Ik ben:

Enthousiast, (eigen)wijs, spiritueel, inspirerend, temperamentvol, gedreven, liefdevol confronterend en hoor regelmatig dat ik rust uitstraal.

Als je mij zou kennen zou je weten dat:

  • Ik de diagnose fibromyalgie kreeg en me er niet bij neer kon leggen dat dit chronische was. En gelukkig maar want na een lange intense zoektocht durf ik nu eindelijk te zeggen; ik heb geen fibromyalgie meer.
  • Ik 20 jaar chronische vermoeid geweest ben en nu weer volop energie heb.
  • Ik rond mijn 16e een prikkelbare darm kreeg waardoor ik me enorm belemmerd voelde en ik nu weer kan gaan en staan waar ik wil zonder mijn zorgen te hoeven maken over mijn darmen.
  • Ik 2 fantastische zonen en een geweldige partner heb die me regelmatig spiegels voor houden en mijn grootste leermeesters zijn.
  • Mijn ouders over mij zeggen: “als ons Sien iets in dur kop heeft, dan heeft ze het niet in dur kont om het uit te schijten”.
  • Ik mezelf terugtrek als ik me gekwetst voel, dan voel ik me veilig.
  • Ik smeuïg en theatraal verhalen kan vertellen.
  • Ik de Italiaanse nationaliteit heb.